A Guicciardini Strozzi - Sodole 2004 egy igazi klasszikus toszkán bor, amelyet a Guicciardini Strozzi pincészet készített. A bor 100% sangiovese szőlőből készült, és 12 hónapig érlelődött a hordóban.
A bor mélyvörös színű, és intenzív gyümölcsös illatú, amelyben fekete bogyós gyümölcsök, valamint fűszeres és erdei jegyeket is felfedezhetünk. Az ízvilágban a gyümölcsök mellett vanília, kakaó és fűszerek ízjegyei is megtalálhatók. A bor testes és tartalmas, hosszan tartó lecsengéssel.
A Guicciardini Strozzi - Sodole 2004 egy kiváló minőségű bor, amely tökéletes választás különleges alkalmakra.
Értékelés
A Guicciardini Strozzi - Sodole 2004 egy kiváló minőségű bor, amely a toszkán borok klasszikus stílusát képviseli. A bor mélyvörös színű, és intenzív gyümölcsös illatú, amelyben fekete bogyós gyümölcsök, valamint fűszeres és erdei jegyeket is felfedezhetünk. Az ízvilágban a gyümölcsök mellett vanília, kakaó és fűszerek ízjegyei is megtalálhatók. A bor testes és tartalmas, hosszan tartó lecsengéssel.
A Guicciardini Strozzi - Sodole 2004 egy kiváló választás különleges alkalmakra.
Kiegészítések
A 2004-es évjárat egy kiváló évjárat volt Toscanában, így a Sodole is egy nagyon jó bor. A bor mélyvörös színű, és intenzív gyümölcsös illatú, amelyben fekete bogyós gyümölcsök, valamint fűszeres és erdei jegyeket is felfedezhetünk. Az ízvilágban a gyümölcsök mellett vanília, kakaó és fűszerek ízjegyei is megtalálhatók. A bor testes és tartalmas, hosszan tartó lecsengéssel.
A Guicciardini Strozzi - Sodole 2004 kiválóan illik vörös húsokhoz, vadakhoz, valamint sajtokhoz. Ajánlott fogyasztási hőmérséklete 16-18 Celsius-fok.
Összefoglalás
A Guicciardini Strozzi - Sodole 2004 egy kiváló minőségű toszkán bor, amely tökéletes választás különleges alkalmakra. A bor mélyvörös színű, és intenzív gyümölcsös illatú, amelyben fekete bogyós gyümölcsök, valamint fűszeres és erdei jegyeket is felfedezhetünk. Az ízvilágban a gyümölcsök mellett vanília, kakaó és fűszerek ízjegyei is megtalálhatók. A bor testes és tartalmas, hosszan tartó lecsengéssel.